Jag heter Kaisa. Jag är vegan och designer, så det här är Vegandesign! Här berättar jag om mina tankar kring veganism, speciesism och vår relation till andra djur.

Många veganer tycker det är viktigt att göra något för djuren. En del föredrar att skriva, så de gör insändare eller debattartiklar. Andra gillar att prata, och håller föredrag eller står vid informationsbord, medan vissa är kreativa i köket och sprider inspirerande recept. Jag föredrar att göra bilder. Då får jag fram saker som jag aldrig riktigt lyckas säga när jag skriver eller pratar.

Jag tror vi behöver ännu fler bilder. En bild kan ju säga mer än tusen ord. Därför är alla bilder på den här sidan okej att sprida och använda*.

Det kommer att oregelbundet dyka upp bilder här på Vegandesign, varannan vecka eller så. Det går också bra att följa mig på Facebook och Instagram!

Kram,
Kaisa Andersson

 

*Alltså, du kan dela bilderna, skriva ut dem, ge till mormor, affischera på stan, trycka upp på en tröja etc, så länge det inte är i kommersiella sammanhang. Skicka ett mail om du har frågor: kaisa@vegandesign.se.